Insights

Bij Nedfinity digital agency zijn we dol op online. En we delen onze kennis dan ook graag. Met onze Insights lees je mee over wat ons inspireert, wat ons bezighoudt en wat je helpt om zelf aan de slag te gaan. We delen onze mening, geven je een kijkje achter de schermen en helpen je verder met nuttige tips. Leuk artikel gelezen? Deel het met jouw zakelijke relaties op LinkedIn, jouw fans op Facebook of jouw volgers op Twitter!

Nieuws Insights

Projectmanagement in het thuiswerk tijdperk

19 April 2021

Daar zit je dan, thuis in plaats van op het kantoor. Plotseling moet je schakelen. Alles gaat van fysiek naar online en het contact met je collega’s wordt minder. Een groot probleem zijn aanspreekpunten, je kan iemand moeilijk even aan zijn jas trekken in de wandelgangen. Iedereen heeft het druk en de snelheid waarop collega’s op je vragen reageren via de mail of de bedrijfschat laat dan ook nog wat te wensen over. Hoe blijf je dan efficiënt werken en hoe kan een projectmanager er voor zorgen dat de kwaliteit van de projecten en/of issues gewaarborgd blijven?

21 jaar en eindelijk volwassen

15 February 2021

Op 14 februari 2000 zat Renzo Koning samen met zijn toenmalige compagnon aan tafel bij de KvK voor de officiële start van hun full-service internetbedrijf: Nedfinity. Nu, 21 jaar later, vertelt hij hoe ze op dit idee zijn gekomen, hoe het bedrijf tot stand is gekomen en wat er in die vele jaren allemaal veranderd is.

Sneakers goeroe & Mr. Redirect

04 July 2019

Wie Seth een beetje kent, weet dat hij zo’n beetje alles weet over sneakers. Hij heeft een grotere collectie schoenen in huis, dan zijn vriendin, de buren en zo’n beetje de hele straat samen. Serieus heel veel.

Websites Insights

Umbraco 9: dit is er nieuw

03 January 2022

Umbraco 9: de nieuwste versie van de techniek achter jouw Umbraco website. Nog meer mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk websites, toegespitst op de nieuwste technologie en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk. Maar wat is er dan precies nieuw in Umbraco 9? En wat heb jij daar zelf aan voor jouw (toekomstige) website? Nedfinity neemt je in vogelvlucht mee langs de actuele mogelijkheden van Umbraco 9.

Lazy loading voor een snellere website

16 September 2021

Een snelle website is cruciaal. Dit om te voorkomen dat bezoekers snel wegklikken, maar juist ook voor de vindbaarheid in Google. Google vindt een snelle website namelijk belangrijk. En door hoger in de zoekresultaten van Google te komen, krijg jij meer bezoekers op je site. Klinkt simpel, gewoon je website sneller maken. Maar hoe kun je dat doen? We vertellen je over de nieuwe mogelijkheden voor ‘lazy loading’.

Wat is er nieuw in Umbraco 8?

30 October 2019

Dat wij fan zijn van het CMS Umbraco is zeker geen geheim. En dat wij enthousiast zijn over de nieuwste versie, steken wij niet onder stoelen of banken. Umbraco 8 is uit en wij vertellen als Umbraco Certified Gold Partner wat je kunt verwachten van de nieuwste versie van dit Content Management Systeem.

e-Commerce Insights

Shopify 2.0 Unite

27 August 2021

Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste Shopify update? In juni 2021 lanceerde Shopify 2.0 ‘Unite’. Wij zijn er enthousiast over! Je kunt nu bijvoorbeeld makkelijker contentpagina’s aanmaken en beheren. En niet alleen developers, maar ook eigenaren en beheerders van een Shopify webshop kunnen los gaan in Shopify.

Nieuwe btw-regels 2021! Wat betekent dit voor jouw webshop?

30 July 2021

Heb je een eigen webshop vanuit Shopify en verkoop je jouw producten of digitale diensten ook aan particuliere klanten in het buitenland? Sinds 1 juli hanteert de Europese Unie andere btw-regels voor e-commerce. Wanneer je jouw btw-registratie in Shopify nog niet hebt gewijzigd, dan is deze blog erg nuttig voor je. We leggen namelijk stapsgewijs uit hoe je dit doet. Zo helpen we je een handje bij het regelen van je zaken.

Online Marketing Insights

Online marketing agrarische sector

06 November 2020

Online marketing in de agrarische sector is een vak apart. Of je nu mengvoer levert, stalinrichting maakt, melkmachines en melkrobots levert, mechanisatie of actief bent in hoogwaardige genetica. Jouw doelgroepen zitten online. Nedfinity helpt jou met de beste online marketing voor de agrarische sector.

SharpSpring marketing automation tips

16 October 2020

Als full service internet bureau zetten wij voor online marketing al jaren SharpSpring marketing automation in bij klanten. Zo verzamel je door de tijd heen handigheidjes die je in staat stellen meer uit het systeem te halen. Hier vind je enkele van onze tips voor SharpSpring marketing automation.

Grip op je online privacy en die van je klanten

16 April 2019

Onlangs is de Facebook privacy schending volop in het nieuws verschenen. Programmamaker Arjen Lubach riep zijn kijkers op om massaal hun Facebook account te verwijderen, om op deze manier misbruik van persoonsgegevens in de toekomst te voorkomen. Niet iedereen wil dat, het is wel goed om je bewust te zijn van je online veiligheid.

Blijf op de hoogte

Ontvang geregeld onze nieuwsbrief vol met de laatste trends, kennisartikelen en nieuws!

Verder praten?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8348
[email protected]

 

X
X