Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

Ambulance IJselland

Het verzorgingsgebied van Ambulance IJsselland telt 12 gemeenten met ongeveer 530.000 inwoners. De bewoners van deze regio kunnen via de nieuwe website meer te weten komen over de Ambulancedienst.

Informatieve website

De site laat zien wat behoort tot het takenpakket van de ambulancedienst, hoe de zorg is geregeld en waar de ambulanceposten zijn gesitueerd. 

Ook kom je te weten wat er precies gebeurt nadat je belt met 112 en de ambulance uitrukt. En wat de prestaties zijn met betrekking tot inzet en rijtijden.  

Om goede ambulancezorg te kunnen bieden, heb je de juiste mensen nodig. De website is dan ook een belangrijk medium om vacatures te etaleren en geïnteresseerden een indruk te geven van de organisatie.

Voor iedereen relevant

De website biedt de mogelijkheid om een bericht, compliment of klacht achter te laten. Dit geeft iedereen die gebruik heeft gemaakt van de diensten de mogelijkheid om op een later moment terugkoppeling te geven. 

Het content management systeem Umbraco maakt het voor de content beheerders eenvoudig om content binnen de site aan te passen. Dit met specifieke rechten en rollen voor gebruikers. Nedfinity heeft onder andere een nieuwsmodule ontwikkeld die beheerders in staat stelt om de nieuwe items in een vast format te presenteren.

Voor ambulancezorg geldt betrouwbaarheid als een belangrijke voorwaarde. Umbraco sluit daar goed bij aan als robuust en gebruiksvriendelijk cms systeem.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen