Firefox SEO-tips

18-06-2009

Tijd voor een aantal tips! Hieronder vindt u een compleet overzicht van de beste SEO Firefox plugins. Met deze tools krijgt u eenvoudig inzicht in de verschillende soorten data die Google gebruikt voor de pagerank.

Firefox SEO-tips

Door deze data inzichtelijk te krijgen en vervolgens uw website daarop te optimaliseren, verhoogt u de kans dat uw website beter vindbaar is in Google. Uiteraard is het wel belangrijk dat de aanpassingen op de juiste manier worden verwerkt, anders loopt u kans dat de aanpassingen uist negatief werken voor uw website.

Kent u handige tools die niet in ons lijstje staan? Vertel het ons, dan passen we de lijst aan!

(Advanced) SERPAnalytics Google search
SERPAnalytics is een nieuwe SEO-tool om SERPs te analyseren. Met deze plugin kunt u in Google zoeken en de ontvangen resultaten analyseren in SERPAnalystics.
» Officiële site 

DeeperWeb: verhoog en optimaliseer uw Google-resultaten
Met deze tool kunt u makkelijk navigeren door de zoekresultaten vanwege de snelle, simpele en bruikbare Tag-Cloud-techniek. Gebruik de Topic-Mapping-Technologies voor een snelle toegang tot antwoorden, nieuws, video's, blogs, Wikipedia en meer. Installeer het nu en stimuleer uw zoekopdrachten.
» Officiële site 

Flagfox
Flagfox toont een vlag waarmee de serverlocatie van de huidige website wordt aangeduid. De tool biedt snelle toegang tot gedetailleerde informatie over de locatie en de webserver.
» Officiële site 

Foxy SEO Tool
Foxy SEO Tool biedt tools voor zoekmachine-optimalisatie (SEO), webverkeer en pagina-analyse voor webmasters en webprofessionals.
» Officiële site 

Google Semantics
Deze tool helpt u om synoniemen te vinden voor zoekwoorden op Google. De tool gebruikt de Google-synoniemen en is daarom een uitstekende tool om uw campagne te optimaliseren.
» Officiële site 

KGen
KGen (Keyword Generator) is een extensie die laat zien welke zoekwoorden sterk worden bezocht op webpagina's.
» Officiële site

RankQuest SEO Toolbar
De RankQuest SEO (Search Engine Optimization) Toolbar biedt u snel toegang tot meer dan 30 intuïtieve SEO-tools. Alexa Rank en Page Rank staan garant voor de populariteit van de website. Download en installeer de SEO Toolbar en u bent slechts 1 of 2 klikken verwijderd van uw dagelijkse SEO-resultaten.
» Officiële site 

SearchStatus
SearchStatus toont de Google Pagerank, Alexa Rank, Complete Ranking en SEOmoz Linkscape mozRank in uw browser, gecombineerd met snelle zoekwoorddichtheidanalyses, keyword/nofollow-arceerder, Alexa-informatie en meer.
» Officiële site

SenSEO
SenSEO is een uitbreiding die de meest belangrijke on-page-SEO-criteria controleert en die berekeningen maakt van uw score.
» Officiële site 

SEO Link Analysis
De tool linkt de gegevens in Google Webmaster Tools en Yahoo! Site Explorer aan de page rank van de pagina via links, de ankertekst en de gebruiker.
» Officiële site 

SEO Workers Analysis Tool
Met de SEO Workers Analysis Tool kunt u met 1 klik een basisanalyse maken van uw website. De resultaten van de SEO Workers Analysis Tool worden gestructureerd weergegeven in de volgende groepen:

Algemene status, meta tags ranking, meta tags analyse, de pagina getoond als zoekresultaat, zoekwoorden in anchortekst, zoekwoorden gevonden in de image "alt" attribute text, zoekwoorden gevonden op de pagina, URLs gevonden in de pagina, server headers.
» Officiële site

SEOpen
Een aantal basistools om u te helpen bij uw zoekmachine-analyse. Inclusief Google backlinks, Yahoo backlinks, PageRank check, http-header-check, en veel meer.
» Officiële site

SeoQuake SEO extentie
Seoquake is een Mozilla Firefox SEO extentie die gericht is op webmasters die zich bezig houden met zoekmachine-optimalisatie (SEO) en internetpromotie van websites. SeoQuake zorgt ervoor dat u de belangrijkste informatie voor uw zoekmachine-optimalisatie uit uw website haalt.
» Officiële site

Seostatus
Deze extentie toont Google PR en Yandex TYC in de statusbar. Inclusief arceerder voor rel=nofollow en noindex tags en genummerde Google zoekmachineresultaten.
» Officiële site 

StomperTools
StomperTools bevat SNRanker: een visualisatie van Google, Yahoo en MSN/Livevoor, een specifieke term gebruikmakend van SVG.
» Officiële site

Interessant?
038 453 83 47
of
Stuur mail
Deel dit artikel
comments powered by Disqus