Maatwerk oplossingen

Soms wens je dat een bepaald systeem zou bestaan. Een online oplossing die precies aansluit op jouw bedrijfsvoering. Een systeem dat alle gewenste functies in huis heeft. Bestaat die oplossing niet? Dan kunnen wij je helpen bij de ontwikkeling van een systeem op maat.

Koppeling met bestaande systemen

Maatwerk komt vaak om de hoek kijken als er een vertaalslag moet worden geslagen tussen online en offline. Denk aan de koppeling van een reserveringsysteem aan de website van een hotel. Of de koppeling van een website met een payment provider. Bij Nedfinity koppelen we bestaande systemen aan nieuwe technieken, bijvoorbeeld aan Umbraco. En dat betekent meer online mogelijkheden voor jouw organisatie.

Ontwikkeling van nieuwe systemen

Maar naast de koppeling van online oplossingen aan bestaande systemen, ontwikkelen we ook volledig nieuwe systemen. Van kleinschalige online oplossingen tot meer uitgebreide systemen, zoals een intranet. We denken mee op strategisch niveau om een doeltreffende maatwerkoplossing te ontwikkelen. We creëren de functies die jij nodig hebt voor een optimale bedrijfsvoering.

Verder praten?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

 

X
X