Shopify webshop

Shopify is op dit moment het meest populaire e-commerce platform. Het systeem wordt wereldwijd inmiddels door meer dan 1,700,000 bedrijven gebruikt.  Het webshop platform Shopify is een SaaS oplossing. Volgens dit software as a service-principe ben je voor een vast bedrag per maand verzekerd van een veilige webshop die altijd werkt, snel is en technisch up to date blijft. Shopify is gebruiksvriendelijk. Je hebt toegang tot een eigen editor, zodat je zelf makkelijk aanpassingen kan doen in bijvoorbeeld het huidige aanbod en het uitbreiden van jouw aanbod met nieuwe producten. Via het overzichtelijke dashboard heb je als beheerder bovendien een goed overzicht van onder andere lopende orders en de status van de voorraad.

Shopify in cijfers

Om meer professionaliteit uit te stralen en technisch alles uit jouw webshop te halen, helpen wij jou graag bij het neerzetten van jouw Shopify webshop. En natuurlijk bij de online marketing om jouw webshop vindbaar te maken voor de juiste doelgroepen.

Voordelen van Shopify webshop

Dat Shopify een fijn systeem is, bewijst de schare aan gebruikers wereldwijd. Dit is belangrijk omdat je wilt kiezen voor een e-commerce platform dat continu doorontwikkeld wordt en een grote basis aan gebruikers heeft. Shopify is wereldwijd dan ook één van de grootste e-commerce platformen.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de eenvoudige interface kan iedereen communiceren met de online winkel. Het scala aan visueel aantrekkelijke thema's is zeer breed. Daarnaast kunnen wij deze ook makkelijk voor je op maat maken.

Lage instapdrempel.

Met Shopify kun je snel een hoogwaardige online winkel bouwen en lanceren met weinig tot geen kennis van ontwikkeling. Je hebt minder technische kennis nodig dan wanneer je kiest voor platforms zoals bijvoorbeeld Magento.

Duidelijke prijs per maand

Door de Saas constructie heeft Shopify een heldere prijsstructuur. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je een vast bedrag per maand voor het systeem de hosting het onderhoud en de door ontwikkeling van het systeem.

Supersnel

Alle Shopify winkels draaien gezamenlijk in een supersnelle cloud omgeving van Shopify. of je nou 10 of 100.000 producten hebt, het maakt niet uit. Door de doordachte architectuur is en blijf je webwinkel supersnel.

API koppelingen

Shopify is erg makkelijk te koppelen aan andere software door de goed doordachte Shopify API.

Shopify POS (Kassasysteem)

Het Shopify POS kassasysteem heeft standaard een kassasysteem bij de prijs in zitten waar je dus geen extra dure onderhoudscontracten voor hoeft af te sluiten. Deze kassa werkt out of the box. 

Inrichten en configureren van jouw webshop

Waarschijnlijk richt je niet iedere dag een webshop in en weet je niet precies waar je op moet letten. Als Shopify webshop specialist richt Nedfinity op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van Shopify, de installatie voor jou in en vult deze aan met de benodigde modules.

Bijvoorbeeld om je zoekmachine vindbaarheid te verbeteren of modules om jouw producten bijvoorbeeld bij BOL.com, Marktplaats of Amazon aan te kunnen bieden. Ook kun je denken aan koppeling met een boekhoudprogramma zoals Exact. Naast het installeren configureren wij deze modules ook voor jou.

Shopify pakket prijzen per maand
X

Jouw eigen Shopify template ontwerp

Er zijn veel basis templates voor Shopify beschikbaar waar je uit kunt kiezen voor de look & feel van de webshop. Je mist dan vaak wel net de eigen herkenbare uitstraling van jouw merk en bedrijf. Nedfinity helpt met jou met het webdesign voor jouw Shopify webshop. We kunnen een thema aanpassen of één compleet voor jouw opbouwen. Onze vormgevers, developers en front-end developers zetten het door jou gewenste webdesign om in een template. Zo kun je jouw merk en bedrijf nóg professioneler online presenteren.

Shopify online marketing

Super dat je webshop nu af is en helemaal is ingericht. Nu nog de Shopify online marketing. Als Digital Agency helpt Nedfinity jou om middels online marketing vindbaar te zijn in zoekmachines en met het aanbieden van producten in bijvoorbeeld Google Shopping, Facebook, Amazon, Marktplaats, BOL.com e.d. Wij richten de koppelingen voor je in en zorgen dat de juiste producten op de juiste plekken worden getoond.

Wil je weten hoe wij  een Shopify webshop voor jou kunnen opzetten? 

Shopify Cases

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.

Wenstaartje

Een ambachtelijk taartje met een persoonlijk kaartje. Het is dé manier om iemand te verrassen. En omdat we op dit moment allemaal thuis moeten blijven biedt wenstaartje.nl nu de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen. Gewoon door de brievenbus, hoe makkelijk is dat?

Democrata

Toonaangevend, handgemaakt, stijlvol en toch comfortabel, dat zijn de herenschoenen van Democrata. Voor de Nederlandse en Belgische markt mocht Nedfinity de Shopify webshop ontwikkelen.

PEXI LEXI

Een liefde voor mode en duurzame kwaliteit. Dat zit bij de eigenaresses (en zussen) van Pexi Lexi wel goed. Al sinds 2016 werken de dames aan hun mode imperium, wat gericht is op kinderkleding gemaakt vanuit een duurzaam oogpunt.

Shopify demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Shopify? Wij helpen je graag verder en zetten vrijblijvend een gratis shopify demo omgeving voor je op en vertellen graag meer over dit fantastische e-commerce systeem.

Ook een Succesvolle Shopify webshop?

Plan nu een afspraak met onze Shopify expert en we helpen je zo goed mogelijk op weg.

Teun van Olst

Shopify Expert

+31 38 453 8348
[email protected]

 

X
X