ausnutria-netherlands.com
Website SEO

Ausnutria

Ausnutria ken je mogelijk van de merken baby- en kindervoeding Kabrita & Neolac. Voor hun corporate website heeft Nedfinity het ontwerp en de ontwikkeling in Umbraco verzorgd. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke website toegespitst op de doelgroepen.

Twee voorname doelgroepen binnen de website zijn afnemers van de merken van Ausnutria én partijen die een eigen private label willen voeren. Deze structuur vind je terug in de menu opbouw. Het submenu en de content is afgestemd op de bezoekers en hun doelen, met duidelijke contactmogelijkheden.

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Development
214 koppen koffie
Deel dit project

Vriendelijk ontwerp

Ondanks dat het een corporate website betreft, is het ontwerp vriendelijk en worden speelse illustraties gebruikt om processen te visualiseren. Voor de homepage is een banner ontwikkeld waarin herkenbare Nederlandse elementen zoals een windmolen en nationale vlag zijn opgenomen. Nederland heeft wereldwijd een goede naam op het gebied van kwaliteit en veilige babyvoeding. 

 

Vriendelijk ontwerp

Ontwerp op maat

Het voordeel van Umbraco is dat je efficiënt een grafisch ontwerp op maat kan implementeren. Zo ook voor Ausnutria waarbij we binnen de kaders van de huisstijl en positionering het grafisch ontwerp hebben gemaakt. Voorafgaand daaraan zijn de wireframes ontwikkeld. Hierin geef je aan wat je waar wilt laten zien en waarom. Hoe je daartoe komt? Door inhoudelijke gesprekken en analyse van data.

Ontwerp op maat

Meertalige website

Ausnutria opereert wereldwijd en de site is dan ook meertalig opgezet in Umbraco. Het wijzigen van de taal gaat eenvoudig met de dropdown functie in het menu. Umbraco leent zich technisch en contentmatig uitstekend voor meertaligheid.

Meertalige website