WeCapital

Als ondernemer heb je grote dromen, doelen en ambities. Van die dromen kun je realiteit maken door bijvoorbeeld een startkapitaal, extra financiering en goede begeleiding bij het regelen van jouw financiën. WeCapital helpt ondernemers bij het vinden van de juiste financiering zodat je bedrijf succesvol kan groeien.

WeCapital

Voor WeCapital hebben onze designers en developers een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld in Umbraco. WeCapital is een vertakking van Countus waarbij ze zich richten op het ondersteunen van ondernemers op financieel gebied. De website is dus ook gebaseerd op die van Countus waarbij veel pagina’s dezelfde indeling en elementen hebben.

Fris en toegankelijk

De huisstijl van WeCapital heeft een make-over gekregen zodat het een frissere uitstraling heeft die bezoekers meer aantrekt. Ook is er gelet op de toegankelijkheid en overzichtelijkheid op de site door een simpele navigatie. Het aanbod van het bedrijf is in één oogopslag duidelijk zichtbaar voor de bezoeker.

Snel scannen

Op de homepagina van de website is een financieringsscan toegevoegd die extern wordt ingeladen. Door een korte vragenlijst worden gebruikers gematcht met partijen op basis van de resultaten van de scan. De werknemers staan weergegeven op de teampagina waardoor de site persoonlijker aanvoelt en de gebruiker direct contact op kan nemen met de juiste persoon. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen