WeCapital

Als ondernemer heb je grote dromen, doelen en ambities. Van die dromen kun je realiteit maken door bijvoorbeeld een startkapitaal, extra financiering en goede begeleiding bij het regelen van jouw financiën. WeCapital helpt ondernemers bij het vinden van de juiste financiering zodat je bedrijf succesvol kan groeien.

WeCapital

Voor WeCapital hebben onze designers en developers een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld in Umbraco. WeCapital is een vertakking van Countus waarbij ze zich richten op het ondersteunen van ondernemers op financieel gebied. De website is dus ook gebaseerd op die van Countus waarbij veel pagina’s dezelfde indeling en elementen hebben.

Fris en toegankelijk

De huisstijl van WeCapital heeft een make-over gekregen zodat het een frissere uitstraling heeft die bezoekers meer aantrekt. Ook is er gelet op de toegankelijkheid en overzichtelijkheid op de site door een simpele navigatie. Het aanbod van het bedrijf is in één oogopslag duidelijk zichtbaar voor de bezoeker.

Wecapital 2
Wecapital 2

Snel scannen

Op de homepagina van de website is een financieringsscan toegevoegd die extern wordt ingeladen. Door een korte vragenlijst worden gebruikers gematcht met partijen op basis van de resultaten van de scan. De werknemers staan weergegeven op de teampagina waardoor de site persoonlijker aanvoelt en de gebruiker direct contact op kan nemen met de juiste persoon. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen