Website Wagenplan

Waar kun je het goedkoopst tanken? Waar kan ik onderhoudswerkzaamheden aan mijn auto laten uitvoeren? Ontdek het op de nieuwe website van WagenPlan. Een innovatieve speler op de leasemarkt.

Website Wagenplan

Leasen bij WagenPlan

Doordacht, duurzaam én voordelig rijden. Om dat verhaal over te brengen is de website voorzien van een aantal speciale modules, zoals:

  • FAQ
  • Evenementen
  • Acties
  • Nieuws
  • Team
  • Referenties

En er is meer! Dankzij de speciale functies Drive Direct, Prive Lease, Goedkoop Tanken en Service Track ontdekken de bezoekers veel waardevolle informatie. Drive Direct biedt een overzicht met zoekfilter van gebruikte auto's die te leasen zijn. Selecteer je favoriete auto, vul het aanvraagformulier in en je ontvangt z.s.m. een offerte. Onder Privé Lease staan alle nieuwe auto's. Via de zoekfilters kunnen bezoekers hun zoekvraag specificeren en wordt het aanbod met het prijsoverzicht automatisch aangepast.

Goedkoop Tanken

Weten waar je het goedkoopst kunt tanken? Dat kan via de speciale Goedkoop Tanken-module. De bezoeker selecteert een brandstoftype en geeft een postcode op. Het systeem toont vervolgens een overzicht van tankstations in de buurt, inclusief de actuele brandstofprijzen. Deze data is gekoppeld aan een webservice. Zo weten bezoekers altijd waar ze het goedkoopst uit zijn. Handig!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Nieuwe overzichtelijke website voor QVOX

QVOX helpt je met kwalitatieve certificering op het gebied van arbo & veiligheid, kwaliteit, informatiebeveiliging en milieu & duurzaamheid. Nedfinity realiseerde de umbraco website, met duidelijke structuur, heldere informatie indeling en ruimte voor cases en opdrachtgevers.

GGD Noord- & Oost-Gelderland

Als GGD organisatie wil je informatie eenvoudig en snel voor je doelgroepen kunnen ontsluiten. Of het nu gaat om een reisvaccinatie, soa-testen of een mazelenuitbraak; inwoners van het GGD werkgebied Noord- en Oost-Gelderland moeten snel objectieve en juiste informatie kunnen vinden. Laat een goede website daar nou een uitstekend medium voor zijn.

NIJL Aircraftdocking

NIJL Aircraftdocking is een prominente producent en leverancier van dockingsystemen voor passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen. Vliegtuigmaatschappijen en onderhoudsbedrijven wereldwijd maken gebruik van hun dockingsystemen én andere equipment voor vliegtuigonderhoud.