Website Energievergelijker

Elke maand moet hij weer worden betaald: de energierekening. Waar ben je het goedkoopste uit? En welke energieaanbieder past het beste bij je huidige situatie? We hebben de website van één van de grootste energievergelijkers in Nederland, Energievergelijker.nl, een redesign gegeven en de website omgezet naar het nieuwe CMS Umbraco. Een overzichtelijke website die razendsnel een vergelijking maakt op basis van persoonlijke voorkeuren.

Website Energievergelijker

Persoonlijke voorkeuren

De website helpt consumenten de juiste keuze te maken en vergelijkt de energieaanbiedingen van alle energieleveranciers. Wij hebben de vergelijkingsmodule opgezet en voorzien van zeer gebruiksvriendelijke functies. Dat de bezoekers van de website het gemak van de website waarderen, kun je zien aan de The Feedback Company reviews voor energievergelijker.nl

De Vergelijkingspagina

We hebben de vergelijkingspagina zo opgebouwd dat bezoekers hun energiecontract kunnen vergelijken met andere aanbiedingen op basis van hun persoonlijke voorkeuren. We hebben een functie ingebouwd waarmee de uitkomsten zijn gebaseerd op bijvoorbeeld contractuur, prijsconditie, betaalwijze, adresgegevens, stroom- en gasverbruik en type meter. Op deze manier krijgen bezoekers een zo concreet mogelijk advies dat naadloos aansluit op hun situatie.

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen