Website Almaro Sound + Vision

Als je online op zoek bent naar een bedrijf dat voor je beeld en geluid kan regelen, dan hoort daar natuurlijk een aansprekende website bij. Om bij de tijd te blijven was Almaro Sound + Vision toe aan een nieuwe website. We hebben voor hen het grafisch ontwerp verzorgd en de website gebouwd binnen het CMS Umbraco.

Website Almaro Sound + Vision

Full page banners

Beeld heeft een prominente plek gekregen op de website. En dat is best logisch voor een audio-visueel bedrijf. We hebben daarvoor full page banners toegepast die volledig responsive zijn. Dat betekent dat de afbeeldingen schaalbaar zijn en optimaal worden weergegeven op mobiele apparaten.

Klantervaringen

Online recensies zijn belangrijk in het beslissing proces van potentiële klanten. Daarom is op de nieuwe website van Almaro Sound + Vision een quotes module geïmplementeerd. Klanten komen prominent aan bod met quotes inclusief naam en beroep. Dat maakt het persoonlijk en herkenbaar!

Portfolio module
Ook in het portfolio komt beeld prominent terug. Projecten worden met een vlotte intro beschreven, met daaronder een gallerij module om impressies van het project te tonen. Prominente projecten komen naar voren, bijvoorbeeld de ouderjaarsconferences van Rob Favier, de Amsterdam City Swim en Roots in the park.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen