Website Almaro Sound + Vision

Als je online op zoek bent naar een bedrijf dat voor je beeld en geluid kan regelen, dan hoort daar natuurlijk een aansprekende website bij. Om bij de tijd te blijven was Almaro Sound + Vision toe aan een nieuwe website. We hebben voor hen het grafisch ontwerp verzorgd en de website gebouwd binnen het CMS Umbraco.

Website Almaro Sound + Vision

Full page banners

Beeld heeft een prominente plek gekregen op de website. En dat is best logisch voor een audio-visueel bedrijf. We hebben daarvoor full page banners toegepast die volledig responsive zijn. Dat betekent dat de afbeeldingen schaalbaar zijn en optimaal worden weergegeven op mobiele apparaten.

Klantervaringen

Online recensies zijn belangrijk in het beslissing proces van potentiële klanten. Daarom is op de nieuwe website van Almaro Sound + Vision een quotes module geïmplementeerd. Klanten komen prominent aan bod met quotes inclusief naam en beroep. Dat maakt het persoonlijk en herkenbaar!

Portfolio module
Ook in het portfolio komt beeld prominent terug. Projecten worden met een vlotte intro beschreven, met daaronder een gallerij module om impressies van het project te tonen. Prominente projecten komen naar voren, bijvoorbeeld de ouderjaarsconferences van Rob Favier, de Amsterdam City Swim en Roots in the park.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen