Innovatieve machine platformen van ITM Group

Nieuwe producten in nieuwe verpakkingen op de markt brengen? Dan moet je bij ITM zijn! Door de nieuwste machine platformen en een team van creatieve en getalenteerde mensen, zijn de klanten van ITM in staat om voorloper te zijn én te blijven in hun markt.

Daarnaast is ITM ook onderdeel van een bredere bedrijvengroep, waardoor hen dit een sterker fundament geeft. Ze kunnen namelijk altijd rekenen op de vaardigheden van hun bedrijvengroep.

Innovatieve machine platformen van ITM Group

Meertalig opgezet

Om (potentiële) klanten optimaal van dienst te zijn is de website meertalig opgezet. Met behulp van een custom datatype is het heel eenvoudig om een vertaling van een pagina te maken. Daarbij is het mogelijk om in een kolom of een grid blokken te plaatsen. Deze technische functionaliteiten zijn speciaal ontwikkeld voor de beheerder zodat de websites beter en makkelijker beheerd kunnen worden.

Fris en overzichtelijk design

Met het aangeleverde ontwerp zijn wij aan de slag gegaan om alles tot een mooi compleet geheel te vormen. Het design is erg fris, overzichtelijk en laat de content goed uitkomen. Door het gebruik van grote vlakken, duidelijke titels en de afwisseling met videomateriaal is de juiste informatie altijd binnen handbereik.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen