Innovatieve machine platformen van ITM Group

Nieuwe producten in nieuwe verpakkingen op de markt brengen? Dan moet je bij ITM zijn! Door de nieuwste machine platformen en een team van creatieve en getalenteerde mensen, zijn de klanten van ITM in staat om voorloper te zijn én te blijven in hun markt.

Daarnaast is ITM ook onderdeel van een bredere bedrijvengroep, waardoor hen dit een sterker fundament geeft. Ze kunnen namelijk altijd rekenen op de vaardigheden van hun bedrijvengroep.

Innovatieve machine platformen van ITM Group

Meertalig opgezet

Om (potentiële) klanten optimaal van dienst te zijn is de website meertalig opgezet. Met behulp van een custom datatype is het heel eenvoudig om een vertaling van een pagina te maken. Daarbij is het mogelijk om in een kolom of een grid blokken te plaatsen. Deze technische functionaliteiten zijn speciaal ontwikkeld voor de beheerder zodat de websites beter en makkelijker beheerd kunnen worden.

Fris en overzichtelijk design

Met het aangeleverde ontwerp zijn wij aan de slag gegaan om alles tot een mooi compleet geheel te vormen. Het design is erg fris, overzichtelijk en laat de content goed uitkomen. Door het gebruik van grote vlakken, duidelijke titels en de afwisseling met videomateriaal is de juiste informatie altijd binnen handbereik.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen