Ausnutria

Ausnutria ken je mogelijk van de merken baby- en kindervoeding Kabrita & Neolac. Voor hun corporate website heeft Nedfinity het ontwerp en de ontwikkeling in Umbraco verzorgd. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke website toegespitst op de doelgroepen.

Ausnutria

Twee voorname doelgroepen binnen de website zijn afnemers van de merken van Ausnutria én partijen die een eigen private label willen voeren. Deze structuur vind je terug in de menu opbouw. Het submenu en de content is afgestemd op de bezoekers en hun doelen, met duidelijke contactmogelijkheden.

Vriendelijk ontwerp

Ondanks dat het een corporate website betreft, is het ontwerp vriendelijk en worden speelse illustraties gebruikt om processen te visualiseren. Voor de homepage is een banner ontwikkeld waarin herkenbare Nederlandse elementen zoals een windmolen en nationale vlag zijn opgenomen. Nederland heeft wereldwijd een goede naam op het gebied van kwaliteit en veilige babyvoeding. 

Ontwerp op maat

Het voordeel van Umbraco is dat je efficiënt een grafisch ontwerp op maat kan implementeren. Zo ook voor Ausnutria waarbij we binnen de kaders van de huisstijl en positionering het grafisch ontwerp hebben gemaakt. Voorafgaand daaraan zijn de wireframes ontwikkeld. Hierin geef je aan wat je waar wilt laten zien en waarom. Hoe je daartoe komt? Door inhoudelijke gesprekken en analyse van data.

Meertalige website

Ausnutria opereert wereldwijd en de site is dan ook meertalig opgezet in Umbraco. Het wijzigen van de taal gaat eenvoudig met de dropdown functie in het menu. Umbraco leent zich technisch en contentmatig uitstekend voor meertaligheid.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Nieuwe overzichtelijke website voor QVOX

QVOX helpt je met kwalitatieve certificering op het gebied van arbo & veiligheid, kwaliteit, informatiebeveiliging en milieu & duurzaamheid. Nedfinity realiseerde de umbraco website, met duidelijke structuur, heldere informatie indeling en ruimte voor cases en opdrachtgevers.

GGD Noord- & Oost-Gelderland

Als GGD organisatie wil je informatie eenvoudig en snel voor je doelgroepen kunnen ontsluiten. Of het nu gaat om een reisvaccinatie, soa-testen of een mazelenuitbraak; inwoners van het GGD werkgebied Noord- en Oost-Gelderland moeten snel objectieve en juiste informatie kunnen vinden. Laat een goede website daar nou een uitstekend medium voor zijn.

NIJL Aircraftdocking

NIJL Aircraftdocking is een prominente producent en leverancier van dockingsystemen voor passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen. Vliegtuigmaatschappijen en onderhoudsbedrijven wereldwijd maken gebruik van hun dockingsystemen én andere equipment voor vliegtuigonderhoud.