Ausnutria

Ausnutria ken je mogelijk van de merken baby- en kindervoeding Kabrita & Neolac. Voor hun corporate website heeft Nedfinity het ontwerp en de ontwikkeling in Umbraco verzorgd. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke website toegespitst op de doelgroepen.

Ausnutria

Twee voorname doelgroepen binnen de website zijn afnemers van de merken van Ausnutria én partijen die een eigen private label willen voeren. Deze structuur vind je terug in de menu opbouw. Het submenu en de content is afgestemd op de bezoekers en hun doelen, met duidelijke contactmogelijkheden.

Vriendelijk ontwerp

Ondanks dat het een corporate website betreft, is het ontwerp vriendelijk en worden speelse illustraties gebruikt om processen te visualiseren. Voor de homepage is een banner ontwikkeld waarin herkenbare Nederlandse elementen zoals een windmolen en nationale vlag zijn opgenomen. Nederland heeft wereldwijd een goede naam op het gebied van kwaliteit en veilige babyvoeding. 

Ontwerp op maat

Het voordeel van Umbraco is dat je efficiënt een grafisch ontwerp op maat kan implementeren. Zo ook voor Ausnutria waarbij we binnen de kaders van de huisstijl en positionering het grafisch ontwerp hebben gemaakt. Voorafgaand daaraan zijn de wireframes ontwikkeld. Hierin geef je aan wat je waar wilt laten zien en waarom. Hoe je daartoe komt? Door inhoudelijke gesprekken en analyse van data.

Meertalige website

Ausnutria opereert wereldwijd en de site is dan ook meertalig opgezet in Umbraco. Het wijzigen van de taal gaat eenvoudig met de dropdown functie in het menu. Umbraco leent zich technisch en contentmatig uitstekend voor meertaligheid.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen