Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Neolac

Nedfinity mocht voor Neolac het nieuwe ontwerp maken en die realiseren in het CMS Umbraco. Een CMS dat goed aansluit bij Neolac, omdat ze hiermee de website zelf makkelijk kunnen aanpassen en bedienen.

Vriendelijk design

Bij Nedfinity pakten we de koe bij de hoorns en begonnen we met het nieuwe ontwerp van de homepage. Dankzij de flexibiliteit van Umbraco konden we hier alle kanten mee op. In het nieuwe ontwerp hebben we naar voren laten komen waar Neolac voor staat: liefde voor kind en natuur. Dit komt terug in de speelse icoontjes en de groene kleur. 

Vanwege de bekendheid van Neolac flesvoeding in het buitenland is de website ook in het Engels opgezet. Ook meertaligheid is in Umbraco gemakkelijk te realiseren.

Responsive ontwerp

De Neolac website is responsive gebouwd waardoor de website op vrijwel alle devices perfect functioneert. De bezoekers van de Neolac website bestaan (net zoals bij de meeste websites) voor een groot deel uit mobiele bezoekers. Belangrijk dus dat de website ook op mobiel goed functioneert, zodat deze gebruikers/klanten niet worden misgelopen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Clothing4Christians

Ben jij gelovig en wil je dat laten zien met jouw kleding? Dan is de collectie van Clothing4Christians echt wat voor jou. Bij dit merk vind je kleding met een betekenis. En Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.