Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Neolac

Nedfinity mocht voor Neolac het nieuwe ontwerp maken en die realiseren in het CMS Umbraco. Een CMS dat goed aansluit bij Neolac, omdat ze hiermee de website zelf makkelijk kunnen aanpassen en bedienen.

Vriendelijk design.

Bij Nedfinity pakten we de koe bij de hoorns en begonnen we met het nieuwe ontwerp van de homepage. Dankzij de flexibiliteit van Umbraco konden we hier alle kanten mee op. In het nieuwe ontwerp hebben we naar voren laten komen waar Neolac voor staat: liefde voor kind en natuur. Dit komt terug in de speelse icoontjes en de groene kleur. 

Vanwege de bekendheid van Neolac flesvoeding in het buitenland is de website ook in het Engels opgezet. Ook meertaligheid is in Umbraco gemakkelijk te realiseren.

Responsive ontwerp.

De Neolac website is responsive gebouwd waardoor de website op vrijwel alle devices perfect functioneert. De bezoekers van de Neolac website bestaan (net zoals bij de meeste websites) voor een groot deel uit mobiele bezoekers. Belangrijk dus dat de website ook op mobiel goed functioneert, zodat deze gebruikers/klanten niet worden misgelopen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen