Met Umbraco CMS realiseren wij jouw droomwebsite!

Als full-service digital agency zijn wij maar wat blij met het Content Management Systeem van Umbraco! Dit CMS geeft ons de mogelijkheid om in elke gewenste code en met elk gewenst design te ontwerpen. Er zijn geen restricties binnen dit systeem, waar dit bij Wordpress bijvoorbeeld wel het geval is. Voor zowel onze designers, developers als onze klanten is Umbraco een genot om mee te werken.

Met Umbraco CMS realiseren wij jouw droomwebsite!

Alle creatieve ruimte

Wij hoeven onze klanten geen ‘nee’ te verkopen voor bepaalde ideeën aangezien alles te ontwikkelen is binnen het Umbraco CMS. De creativiteit kan bij onze designers rijkelijk vloeien waardoor wij prachtige producten afleveren. Zo is de sfeer van elk bedrijf en elk product in een digitaal ontwerp te vangen.

Gratis CMS

Dit open source netwerk is gratis toegankelijk. Als klant betaal je dus alleen de kosten voor de man-uren die wij er zelf in steken. Met de grote online Umbraco communitie blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Developers kunnen in elke gewenste code een website opbouwen. Hierbij zijn alle design eisen met jouw eigen team te bepalen en hebben zowel de designers als front-end developers alle inspraak. Afhankelijk van de beschikbare tijd en geld voor een opdracht, kunnen we de websites zo ingewikkeld maken als je dat zelf wilt.

Eindeloze mogelijkheden

Van responsive websites, mobiele applicaties tot content voor billboards, alles is in Umbraco te ontwerpen. Dit geeft ons de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan klanten te bedienen waarbij wij voor iedereen maatwerk afleveren. Zo is er de optie om een bescheiden webshop te bouwen, een campagnepagina maar ook een uitgebreide website voor enorme organisaties zoals Red Bull en Peugeot! Aan het CMS kunnen veel gebruikers toegevoegd worden waardoor dit voor bijvoorbeeld zorgorganisaties met een groot aantal medewerkers ook een interessant systeem is.

Eenvoudig beheer

Ook als je geen verstand van codes hebt, is dit CMS eenvoudig te gebruiken. Daarom kunnen wij het product ook goed overdragen aan onze klant. Wij ontwerpen en installeren alles en zorgen dat de website klaar is voor live-gang. De opstelling van dit programma is van nature erg overzichtelijk waardoor het voor onze klanten eenvoudig is om zelf content toe te voegen wanneer wij de website hebben opgeleverd. Hierdoor blijft de website actueel. Het is mogelijk om verschillende paginarollen aan te maken waardoor sommige onderdelen van de website afgeschermd blijven voor onbevoegden.  Welke creatieve opdracht heb jij voor ons in petto? Vraag een gratis offerte aan

Delen

Hosting van jouw website of webshop? Houd hier rekening mee

19 juli 2022

Het opzetten van een website of webshop is één ding, zorgen dat deze ook goed werkend online staat is een tweede. Daar heb je hosting voor nodig. En er zijn verschillende manieren waarop je dat kan regelen. Welke oplossingen zijn er en welke afweging maak je bij het kiezen van de juiste vorm? Hier lees je meer over de keuzes en mogelijkheden.

Umbraco 9

03 januari 2022

In september is Umbraco 9 gelanceerd. De nieuwste versie van de techniek achter jouw Umbraco website. Umbraco 9 geeft nog meer mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk websites, toegespitst op de nieuwste technologie en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk. Maar wat is er dan precies nieuw in Umbraco 9?

Lazy loading voor een snellere website

16 september 2021

Een snelle website is cruciaal. Dit om te voorkomen dat bezoekers snel wegklikken, maar juist ook voor de vindbaarheid in Google. Google vindt een snelle website namelijk belangrijk. En door hoger in de zoekresultaten van Google te komen, krijg jij meer bezoekers op je site. Klinkt simpel, gewoon je website sneller maken. Maar hoe kun je dat doen? We vertellen je over de nieuwe mogelijkheden voor ‘lazy loading’.

Naar boven scrollen