Met de Nedfinity Service Desk ben je snel geholpen

Support voor jouw website of webshop is natuurlijk super belangrijk. Bij Nedfinity stellen we alles in het werk om je de beste support te bieden. Binnen een zogenaamde Service Level Agreement spreken we precies af wat je van ons mag verwachten. Natuurlijk wil je wel zo snel mogelijk geholpen worden. Dan is onze Nedfinity Service Desk een uitkomst. Wij hebben deze portal opgezet om jouw vraag zo veilig, efficiënt en effectief mogelijk te beantwoorden. Je kunt 24/7 je vragen bij ons inschieten.

Met de Nedfinity Service Desk ben je snel geholpen

Get your ticket!

Bij de Nedfinity Service Desk kun je met al jouw supportvragen terecht. Gaat er iets niet goed binnen je website of kom je er niet uit? Heb je hulp nodig met WordPress, Magento of Umbraco? Moet er een DNS-record worden aangepast of wil je een extra domeinnaam registreren? Met de Nedfinity Service Desk kun je gemakkelijk een ticket aanmaken en de voortgang hiervan volgen.

Onder de aandacht bij meerdere collega’s

Onze supportmedewerkers houden het ticketsysteem constant in de gaten. Zodra er een nieuw ticket binnenkomt, kijken we wie het beste jouw ticket kan oppakken. Soms betreft dat meerdere disciplines en daarmee verschillende medewerkers. Dankzij het ticketsysteem kunnen wij op een efficiënte manier te werk gaan, ook als er meerdere medewerkers aan hetzelfde ticket werken.

Als klant kun je precies zien wat de status van je ticket is. Ook kun je makkelijk en snel met ons communiceren via het ticketsysteem en ten allen tijde opmerkingen plaatsen bij je ticket. Je voorkomt dat een drukke collega jouw, rechtstreeks aan hem of haar gerichte, mail even geen aandacht kan geven.

Jouw verzoek zo duidelijk mogelijk

Jij weet precies wat je bedoelt, het is wel zo efficiënt dat een ander ook precies weet wat jij bedoelt. Het helpt om je vraag of verzoek zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Bijvoorbeeld met screenshots, op welke pagina(s) het speelt en wat er precies gebeurt of zou moeten gebeuren.

Binnen de Servicedesk omgeving hebben we een onderverdeling gemaakt om jou in zo min mogelijk stappen te helpen je boodschap over te brengen. Een foto of screenshot kun je daarnaast bijvoorbeeld zo plakken en hoef je niet te uploaden.

Deze opzet zorgt ervoor dat wij zo goed mogelijk alle informatie krijgen die we nodig hebben om jouw probleem op te lossen. Dit scheelt een hoop heen- en weer gecommuniceer en dus tijd. Je vraag wordt op deze manier zo snel mogelijk beantwoord. Zit er spoed achter? Dan kun je dat aangeven bij het ticket en gaan we er gelijk mee bezig of je kunt natuurlijk altijd bellen met ons algemene nummer 038-4538347.

Heb je vragen over welke afspraken voor jou gelden voor wat betreft ondersteuning? Check dan de SLA die onderdeel uitmaakt van de offerte voor jouw website, webshop of app. Stel je support vragen via de Nedfinity Service Desk en wij zitten klaar om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Delen
Naar boven scrollen