Vijf nieuwe stagiairs gestart bij Nedfinity

Wat Yen, QiQi, Inez, Miriam en Kelly met elkaar gemeen hebben? Ze houden allemaal van muziek luisteren én zijn in februari gestart met hun stages bij Nedfinity.

Vijf nieuwe stagiairs gestart bij Nedfinity

Inez en Miriam zijn onze stagiairs e-Commerce. Ze hebben als opdracht om een digital marketingplan op te zetten. 

Kelly is onze marketing stagiair. Ze doet de opleiding Communicatie aan hogeschool Windesheim en gaat bij Nedfinity bezig met alle marketing gerelateerde taken.

Qiqi doet de opleiding Software en Development op Landstede in Zwolle en loopt ook stage op het gebied van e-Commerce. Hij gaat bezig met Shopify en webshop optimalisaties.

Yen is onze stagiair Digital Design. Zij studeert Communication & Multimediadesign aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft een passie voor digital design. Hiermee gaat ze dan ook aan de slag bij Nedfinity.

Wij wensen de stagiairs een hele fijne periode toe en hopen dat we ze veel kunnen leren op het gebied van e-Commerce, marketing en digital design. Zet ‘em op allemaal!

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Delen

Naar boven scrollen