Mobiele apps

Mobiel heeft meer en meer de toekomst. Een eigen app ligt zelfs binnen handbereik! Welkom in de wereld van mobile marketing. Nedfinity helpt je met de strategie, het concept en de realisatie van jouw eigen app. Als full-service ontwikkelaar van mobiele applicaties verzorgen we het traject van de strategie tot en met de aanmelding bij de App Store, Google Play en Windows Market Store.

Mobiele apps

Strategie en concept
Bij Nedfinity ontwerpen en bouwen we apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Web Apps. Voordat we starten met de ontwikkeling, duiken we in het hoe en waarom. Wat wil je bereiken? Wat is het onderscheidend vermogen van de nieuwe app? Zo komen we samen tot een doordachte strategie voor de ontwikkeling van de nieuwe app.

Ontwerp
Een mooie app is één. Een app die de bezoeker biedt waar hij of zij naar op zoek is, is stap twee. Door in het ontwerp duidelijke navigatiepaden te hanteren, zorgen we ervoor dat de gebruiker van de app zo snel mogelijk de juiste informatie vindt. Gebruiksvriendelijkheid is king! Op die manier ontwikkelen we een succesvolle mobiele app die naadloos aansluit op de identiteit van jouw bedrijf of merk.

Bouw van de app
Een app is niet zomaar een app. Een app voor Android is bijvoorbeeld geen app voor iOS. Bij Nedfinity beheersen we alle programmeertalen. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van één platform. We richten de techniek achter de app bovendien zo in dat je de app eenvoudig zelf kunt beheren. Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) dat we gebruiken, maken we van content toevoegen een piece of cake.