Strategie en concept

Bij Nedfinity ontwerpen en bouwen we apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Web Apps. Voordat we starten met de ontwikkeling, duiken we in het hoe en waarom. Wat wil je bereiken? Wat is het onderscheidend vermogen van de nieuwe app? Zo komen we samen tot een doordachte strategie voor de ontwikkeling van de nieuwe app.

Ontwerp

Een mooie app is één. Een app die de bezoeker biedt waar hij of zij naar op zoek is, is stap twee. Door in het ontwerp duidelijke navigatiepaden te hanteren, zorgen we ervoor dat de gebruiker van de app zo snel mogelijk de juiste informatie vindt. Gebruiksvriendelijkheid is king! Op die manier ontwikkelen we een succesvolle mobiele app die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf of merk.

Bouw van de app

Een app is niet zomaar een app. Een app voor Android is bijvoorbeeld geen app voor iOS. Bij Nedfinity beheersen we alle programmeertalen. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van één platform. We kunnen zelfs de code op één plek beheren en deze omzetten naar de verschillende besturingssystemen; wel zo efficient! We richten de techniek achter de app bovendien zo in dat u de app eenvoudig zelf kunt beheren. Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) dat we gebruiken, maken we van content toevoegen een piece of cake.

Meer weten? Maak nu een afspraak
Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Je afspraak is bijna gemaakt!
Terug Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Nog maar 1 stap te gaan!
Terug
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Lees meer