Shopify webshop professioneel ingericht

Shopify is een populair e-commerce platform waarmee je snel je eigen webshop kan opzetten. Om meer professionaliteit uit te stralen en technisch alles uit Shopify te halen, helpt Nedfinity jou bij het neerzetten van jouw Shopify webshop. En natuurlijk bij de online marketing om jouw webshop vindbaar te maken voor de juiste doelgroepen.

Shopify webshop professioneel ingericht

Voordelen van Shopify e-commerce

Dat Shopify een fijn systeem is, bewijst de schare aan gebruikers wereldwijd. Dit is belangrijk omdat je wilt kiezen voor een e-commerce platform dat continu doorontwikkeld wordt en een grote basis aan gebruikers heeft. Het is wereldwijd dan ook één van de grootste e-commerce platformen.

Jouw eigen Shopify template ontwerp

Er zijn veel basis templates voor Shopify beschikbaar waar je uit kunt kiezen voor de look & feel van de webshop. Je mist dan vaak wel net de eigen herkenbare uitstraling van jouw merk en bedrijf. Nedfinity helpt met jouw Shopify webdesign. Onze vormgevers en front-end developers zetten het door jou gewenste webdesign om in een Shopify template. Zo kun je jouw merk en bedrijf nóg professioneler binnen jouw Shopify webshop presenteren.

Neem meteen contact met ons op

Inrichten en configureren van jouw webshop

Waarschijnlijk richt je niet iedere dag een webshop in en weet je niet precies waar je op moet letten. Als Shopify expert richt Nedfinity op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van Shopify, de installatie voor jou in en vult deze aan met de benodigde modules voor Shopify.

Bijvoorbeeld om je zoekmachine vindbaarheid te verbeteren of modules om jouw producten bijvoorbeeld bij BOL.com, Marktplaats of Amazon aan te kunnen bieden. Ook kun je denken aan koppeling met een boekhoudprogramma zoals Exact. Naast het installeren configureren wij deze modules ook voor jou.

Uitgebreide mogelijkheden

Shopify biedt uitgebreide mogelijkheden voor het koppelen van jouw webshop aan partners voor dropshipping (verzending wordt door een andere partij geregeld) of een naadloze integratie met een kassasysteem in jouw winkel. Zo is je voorraadinformatie altijd actueel en kun je jouw productassortiment echt op één plek beheren. Super efficiënt.

Online marketing voor Shopify

Super dat je Shopify webdesign nu af is en shop helemaal is ingericht. Nu nog de vindbaarheid. Als Shopify Expert en Digital Agency helpt Nedfinity jou om middels online marketing vindbaar te zijn in zoekmachines en met het aanbieden van producten in bijvoorbeeld Google Shopping, Facebook, Amazon, Marktplaats, BOL.com e.d. Wij richten de koppelingen voor je in en zorgen dat de juiste producten op de juiste plekken worden getoond.

Wil je weten hoe wij Shopify voor jou kunnen opzetten? Neem meteen contact op.