Website vernieuwing en marketing automation voor Veldhuis Advies

Onafhankelijk financieel advies, dat krijg je bij Veldhuis Advies. Zowel particulieren als bedrijven. En zowel eerlijk en professioneel als met oog voor geluk en gezondheid. Als dat geen mooie missie is! Wij kregen de vraag om de website te vernieuwen en te laten passen bij die missie en de bijbehorende kernwaarden.

Website vernieuwing en marketing automation voor Veldhuis Advies

Zowel zakelijk als particulier 

Financiële zaken regelen is niet altijd even makkelijk en leuk. Het is dan fijn als er iemand kan helpen. Bij Veldhuis Advies doen ze dit met passie. Belangrijk dus dat de website uitstraalt dat je met een grote, professionele organisatie te maken hebt, maar ook met eentje die oog heeft voor de medemens. Corporate, maar vriendelijk. Daarnaast moest de site overzichtelijk zijn en snel duidelijkheid bieden over waar je informatie vindt en terecht kan. Om die reden hebben we zowel een menu voor particuliere als voor zakelijke klanten aangemaakt, waartussen je kunt switchen. Iedere klant wordt hierdoor naar de juiste plek geleid en krijgt de beste hulp.

Veldhuis Advies 2
Veldhuis Advies 3

Klantwaardering 

Veldhuis Advies krijgt maar liefst een 9.1 van haar klanten. Een fantastisch cijfer dat prominent getoond mag worden op de site. De klantwaardering hebben we op meerdere plekken terug laten komen: in de vorm van sterretjes en in geschreven reviews. Het wekt vertrouwen, zowel bij bestaande als potentiële klanten. Tot slot was makkelijk in contact komen was een belangrijke pijler voor Veldhuis Advies. Duidelijke buttons zijn her en der op de pagina’s opgenomen, in frisse, opvallende kleuren - perfect om de aandacht te trekken en klanten op laagdrempelige wijze over te halen om contact op te nemen. Al bij al een prachtige site, met veel informatie die op overzichtelijke wijze verstrekt wordt. Gedegen advies, daar ligt de focus van Veldhuis Advies en de website helpt hierbij.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen