It's Christmass time for UglyXmas

Kerst, de mooiste tijd van het jaar. En wat hoort daar dan bij? Jawel, mooie maar o zo foute kersttruien. UglyXmas is dé webshop voor foute kersttruien voor zowel dames als heren. De online shop van UglyXmas was toe aan een vernieuwing. Nedfinity nam de migratie en de vervolgstappen op zich.

It's Christmass time for UglyXmas

Niet tevreden met Magento.

UglyXmas was niet tevreden met hun Magento 2 webshop. Het onderhoud van de shop werd te prijzig en het systeem was niet flexibel genoeg om zelf aanpassingen in door te voeren. Nedfinity adviseerde daarom om de overstap te maken naar Shopify. Na het geven van een Shopify demo, was UglyXmas net zo enthousiast over Shopify als wij zelf.

Migratie van Magento 2 naar Shopify.

Om de overstap zo efficiënt mogelijk uit te voeren heeft Nedfinity alle informatie van Magento automatisch gemigreerd naar Shopify. Producten, klantprofielen en oude orders, alles werd automatisch overgezet. Daarnaast heeft Nedfinity een bijpassend thema geselecteerd en deze volledig gestyled naar de nieuw ontworpen huisstijl.

Koppeling Monta aan Shopify.

UglyXmas maakt gebruik van fullfilmentbedrijf Monta. Wij hebben een koppeling gemaakt tussen Shopify en Monta om automatisch de order door te schieten naar het fullfilmentbedrijf. Op deze manier is het volledige logistieke proces geautomatiseerd.

Ook Nedfinity zit er weer warm bij.

Tijdens de migratie werden wij bij Nedfinity zo enthousiast over de foute kersttruien van UglyXmas, dat wij voor al ons personeel een exemplaar hebben aangeschaft. Merry Xmas in je UglyXmas trui!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen