Webdevelopment en digital marketing voor Triolight

Licht, we hebben het allemaal nodig. Voor een veilig gevoel, sfeer of voor meer duidelijkheid. Triolight is de nummer één specialist in lineaire LED verlichting. Triolight kan alles verfraaien en verlichten. Denk aan een horecagelegenheid, een gebouw of kantoorpand. Of het veiliger maken van een stadscentrum of een treinperron. Nedfinity mocht haar licht schijnen op de te vernieuwen website.

Webdevelopment en digital marketing voor Triolight

Clean design 

Voor het maken van het design hebben we het logo als uitgangspunt genomen. De oranje kleur, de hoekige vorm van het lettertype.. Kleine elementen waar we mee gespeeld hebben. De website hebben we vervolgens zo clean mogelijk in elkaar gezet, zodat bezoekers een rustige website onder ogen krijgen. Projecten hebben een prominente plek gekregen. Triolight werkt namelijk aan projecten over de hele wereld en dit is iets wat ze graag goed wilden uitlichten. Foto’s van projecten komen dan ook terug door de hele site en er is een pagina gemaakt speciaal voor alle projecten.

Op maat gemaakte product omgeving

De website van Triolight bevat een aantal leuke functionaliteiten. Zo zijn er in de LED product omgeving allerlei filters toegevoegd, zodat klanten sneller bij een passend product uitkomen. Daarnaast kunnen bezoekers producten selecteren, van specificaties voorzien (zoals lichtsterkte en kleurtemperatuur) en deze in een offertemandje stoppen. Dit offertemandje wordt vervolgens, inclusief specifieke wensen, doorgestuurd naar Triolight. Handig bij de opvolging van warme leads. Tot slot hebben we een werkenbij omgeving gemaakt, waar potentiële collega’s kunnen zien of Triolight een goede match kan zijn. Wij kunnen Triolight in ieder geval van harte aanbevelen!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen