Tembo: digital redesign

Het Nederlandse Tembo is al sinds 1912 een internationale speler op de markt van product- en machine-ontwikkeling. Kenmerkend is hun innovatieve aanpak voor duurzame productie-oplossingen, zoals biologisch afbreekbare papieren rietjes en micro-assemblage van producten met precisie-onderdelen.

Tembo: digital redesign

Pionieren, meegaan in veranderingen en inhaken op de toekomst. Deze kernwaarden van de bedrijfsvoering van Tembo zijn ook ook de uitgangspunten voor de online presentatie. Nedfinity realiseerde het digitale redesign van de website, zodat Tembo ook online up to date blijft.

Digitaal optimaal

Na de huisstijl-update voor Tembo, maakte het betrokken ontwerpbureau het design voor de nieuwe website.

Bij Nedfinity realiseerden we vanuit onze rol als digital partner voor Tembo de digitale vertaalslag, zodat de website zowel qua beeld als techniek een optimale en eigentijdse invulling heeft.

Overzicht en structuur

De website van Tembo als dynamisch en fris geheel voor bezoekers. Daarom zie je in deze update onder andere het gebruik van fotobanners, de blokken met doorverwijzing voor meer informatie en de toepassing van typografie terug.

Bovendien biedt deze toekomstbestendige website meer variatie, gestructureerde presentatie en het umbraco-cms op de achtergrond, waardoor het voor Tembo ook makkelijk en overzichtelijk is om de informatie te beheren en aan te vullen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen