SAC Milking

SAC Milking levert automatische melksystemen voor koeien en geiten. Met ruim 80 jaar ervaring en meer dan 100 dealers ondersteunen zij hun klanten bij duurzame en gezonde melkveehouderij. Dat verdient een bijpassende online presentatie! Nedfinity mocht aan de slag met de make-over van de website.

SAC Milking

Redesign met frisse look

Het redesign is gemaakt vanuit de wensen om met de tijd mee te blijven gaan, aansluiting te vinden bij de veranderingen binnen het bedrijf en om klanten het online nét iets makkelijker te maken. Na inventarisatie en analyse hebben onze designers en developers binnen de bestaande Umbraco Cloud-omgeving het redesign van de website uitgevoerd met oog voor die nieuwe frisse uitstraling.

Internationaal karakter met meertalige functie

Vanuit de behoefte van de bezoekers is de navigatie opnieuw ontworpen. En omdat SAC Milking internationaal werkzaam is, is er ook een functie voor meertaligheid toegevoegd. Bezoekers kunnen kiezen voor de website in Engels, Nederlands, Deens, Frans of Duits. Verder is de indeling van de pagina’s opgebouwd in blokken, zodat SAC Milking zelf makkelijker aanpassingen door kan voeren.

Totaalpakket via Umbraco Cloud

De website is ontwikkeld in Umbraco Cloud. Met deze SaaS-oplossing van Umbraco worden onder andere updates en beveiliging automatisch bijgewerkt. De hosting van Umbraco Cloud loopt via het stabiele platform Microsoft Azure. Met de keuze voor Umbraco Cloud heeft SAC Milking toegang tot een toekomstbestendige website waarin tijdbesparend gewerkt kan worden.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen