PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

PowNed Umbraco website

Het is alweer een tijdje geleden dat wij de Umbraco installatie van PowNed hebben overgenomen. In de tussentijd hebben we veel nieuwe functionaliteit aan de website toegevoegd en deze een geheel nieuwe look gegeven. Om de grote hoeveelheden bezoekers een goede ervaring te bieden, hebben we een zwaar kaliber Azure hosting oplossing ingericht met uitgebreide caching. Zo kan iedereen beschikken over een snelle site en zo snel mogelijk zijn of haar reaguursel plaatsen. 

Het draait om video

PowNed ken je vast van de tv-interviews. Deze zie je natuurlijk terug op de site. Alle video’s worden ingeladen vanaf Youtube. Onze oplossing gaat iets verder dan simpel de video streamen.

Voor een optimale gebruikerservaring hebben we 'lazy loading’ techniek toegepast. Dit zorgt ervoor dat het video-overzicht op een fijne manier wordt geladen, het helpt bij een goede performance van de website en draagt bij aan een optimale gebruikerservaring.

Nieuw ontwerp PowNed website

Bij het opnieuw ontwerpen van de website, hebben we veel aandacht besteed aan de mobiele ervaring. Zo zijn er horizontale slides toegevoegd zodat mobiele gebruikers snel kunnen navigeren. Verder was het belangrijk om meer onderscheid aan te brengen in de verschillende categorieën video’s.

De categorieën zijn nu duidelijk onderverdeeld. Technisch wordt dit gedaan door video’s, bij het plaatsen, te voorzien van tags. Binnen de Umbraco website kunnen gebruikers op deze tags filteren. 

Snel mobiel navigeren

Tijdens de navigatie zie je dat banners en getoonde video’s veranderen. Lekker dynamisch dus. Over dynamiek gesproken. Een site als deze kan niet zonder reaguurders. We hebben functionaliteit gerealiseerd waarmee bezoekers snel kunnen reageren op video’s en reacties van andere kunnen bekijken.

Op zoek naar vermakelijke video’s? Op de site van PowNed vind je volop materiaal om de uiteenlopende acties en meningen van je medelanders beter te leren kennen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen