NIJL Aircraftdocking

NIJL Aircraftdocking is een prominente producent en leverancier van dockingsystemen voor passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen. Vliegtuigmaatschappijen en onderhoudsbedrijven wereldwijd maken gebruik van hun dockingsystemen én andere equipment voor vliegtuigonderhoud.

NIJL Aircraftdocking

Nu was het tijd om de website van NIJL Aircraftdocking in de steigers te zetten. We hebben in Umbraco cms een nieuwe website opgezet met een volledig nieuw grafisch ontwerp.

Grafisch ontwerp website

In het grafisch ontwerp komen de huisstijlementen duidelijk en herkenbaar terug. De insteek was een corporate, zakelijke uitstraling die aansluit bij de markt. Bij de grafische vormgeving diende het huisstijlhandboek van NIJL Aircraftdocking als uitgangspunt. Dit is te zien aan het gebruikte kleurenpallet, lettertypes, afbeeldingen, logogebruik en lijngebruik op de achtergrond.

Maatwerk voor equipment keuze

Vanuit alle werelddelen wordt de website bekeken. Zaak dus om op een intuïtieve manier de internationale bezoekers uit te laten komen bij wat ze zoeken. Hiervoor is door ons, in nauwe samenwerking met NIJL Aircraftdocking, de equipmentfinder ingericht. Hiermee kan op vliegtuigtype, bijvoorbeeld Airbus A320 of een Boeing 767, het juiste docking materiaal worden gekozen.

Om dit te realiseren hebben we middels maatwerk deze functionaliteit ingebouwd. Hierbij komt een belangrijk voordeel van Umbraco weer naar boven; het leent zich uitstekend voor het maken van maatwerk. Middels de maatwerk functionaliteit kan de klant zelf alle specificaties en afbeeldingen van het vliegtuig ingeven. Deze worden opgeslagen in een database en op een overzichtelijke manier gepresenteerd aan de gebruiker. Deze ziet meteen welke equipment voor welk vliegtuig geschikt is. Via een call to action op de pagina, kan de bezoeker meteen een formulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen