Nieuwe Umbraco website voor ID Agro

De Nederlandse agrarische sector is wereldwijd toonaangevend. Zoals ID Agro uit Lemelerveld met het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve huisvestingssystemen voor de veehouderijsector. ID Agro was op zoek naar een nieuwe website die aansluit bij het innovatieve en internationale karakter van het bedrijf.

Nieuwe Umbraco website voor ID Agro

Veel ruimte voor beeld

Wat meteen opvalt aan de website is het vele beeld, de grote banner ga je niet missen. Ideaal om speerpunten onder de aandacht te brengen of video's te plaatsen. Beeld zegt dan ook meer als woorden en is belangrijk voor succesvolle online marketing in de agrarische sector. 

We hebben via een gebruiksvriendelijke functionaliteit het mogelijk gemaakt om gemakkelijk veel foto's toe te voegen. Lekker handig, je hoeft ze niet van tevoren uit te snijden. Umbraco optimaliseert ze bij het uploaden. En daarnaast is het mogelijk om retina weergave te realiseren met daarvoor geschikte afbeeldingen. Kortom; lekker scherp bezig.

Nieuws en agenda functionaliteit
Bij de oplevering van nieuwe stallen wordt geregeld een open dag georganiseerd. Een uitgelezen mogelijkheid voor veehouders om zich te oriënteren op huisvestingssystemen. Belangrijk dus om van deze data op de hoogte te zijn. De agenda en nieuwsitems hebben dan ook een prominente plek gekregen op de website. Binnen Umbraco zijn deze items gemakkelijk aan te maken en te beheren.

Id Agro Portfolio
Id Agro Portfolio

Overzicht van projecten

Nieuwe huisvestingssystemen moeten jaren meegaan. Veehouders willen daarom zich goed kunnen oriënteren, zodat ze de juiste keuze kunnen maken. Een speerpunt binnen de website is het overzicht van opgeleverde projecten. Praktijkvoorbeelden van hoe in een bestaande óf nieuwe situatie voor het meest optimale huisvestingssysteem is gekozen.

Meertaligheid in Umbraco
ID Agro is een internationaal opererend bedrijf dat in het buitenland veel klanten heeft. En wil daarom daar natuurlijk een goede presentatie wil hebben. De website is in het Nederlands, Engels, Duits én Frans uitgevoerd. Voor ieder land een eigen domeinnaam en mogelijkheden om de websitecontent land-specifiek te maken. Ook voor wat betreft zoekmachines zijn de vier websites onafhankelijk van elkaar te optimaliseren. En toch is alles binnen één Umbraco installatie te beheren.

Benieuwd waar agrarisch Nederland zoal mee bezig is? Bekijk de nieuwe website van ID Agro.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen