Global Project Performance

Global Project Performance helpt andere organisaties groeien en ontwikkelen door het geven van (incompany) trainingen. Daar zijn ze goed in, zo vinden ook bedrijven als Heineken, Gemeente Amsterdam en de Rabobank, enkele klanten van Global Project Performance.

Global Project Performance

Een grote organisatie dus met klanten in het binnen- én buitenland. Wij mochten de website een vernieuwde touch geven en overzetten naar het gebruiksvriendelijke Umbraco. Wat de voordelen hiervan zijn lees je hieronder. 

Samen naar een gebruiksvriendelijke website

Global Project Performance biedt meer dan honderd verschillende trainingen aan op hun website. Om de bezoekers naar de juiste trainingspagina te leiden zonder al te lang te hoeven zoeken hebben we een soort wegwijzer aan de homepage toegevoegd. 

Het langwerpige rode vlak op de afbeelding hiernaast is een formulier waarbij klanten kort kunnen invullen waar ze beter in willen worden. Op basis hiervan krijgt de gebruiker een gepersonaliseerd aanbod. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid onder de klanten van Global Project Performance.

Content overzichtelijk presenteren

De doelgroep wordt via de website zo goed mogelijk geïnformeerd. Al deze informatie moet op een overzichtelijke manier worden getoond en daarom hebben we dit verdeeld over verschillende taps en hebben we een zijmenu aangebracht. 

Op deze manier vindt de gebruiker snel de informatie waar hij of zij naar zoekt. Ook dit zorgt voor een betere gebruikerservaring. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat informatie op de meest passende manier aan de doelgroep wordt gepresenteerd. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen