Foreco, innovatief in hout

Van een klein familiebedrijf uit 1983 uitgroeien naar een vooraanstaande speler in de houtsector, met 100 vaste medewerkers in dienst en veel mooie projecten op naam, dat is Foreco. Een klant met een kwalitatief en innovatief product, met een tastbaar eindresultaat. Van gevelbekleding tot oeverbescherming en timmerhout. Daar past een website bij die deze producten optimaal weet te presenteren.

Foreco, innovatief in hout

Storytelling

De houtproducten van Foreco komen letterlijk tot leven op de nieuwe website. Met behulp van de prachtige foto’s, video’s en ruimtelijke opbouw van de website , heb je meteen een indruk van de innovatieve en duurzame oplossingen die Foreco biedt. De gehele website is onderverdeeld in blokken met elk een eigen thema. Met elke klik betreed je een nieuwe laag op de website met meer inhoudelijke informatie. Navigeren gaat gemakkelijk, op elke pagina staat aan de rechterkant een helder navigatie pad om snel naar de gewenste informatie te scrollen.

Gemakkelijk werken in Umbraco

Met de gebruiksvriendelijke Umbraco media-sectie is de klant zelf in staat om alle media te beheren en naar wens aan te passen. Ook andere content is gemakkelijk te beheren. Volop vrijheid en flexibiliteit in het Umbraco CMS.

Umbraco én een beetje extra

Voor het tal van producten hebben we een filterlogica ontwikkeld. Umbraco leent zich uitstekend voor zulke aanpassingen en deze logica kan snel en efficiënt worden ontwikkeld door onze programmeurs. Met de filterlogica voor de producten en projecten vind je als bezoeker van de website snel de gewenste informatie. Een optimale gebruikerservaring biedt de basis voor meer leads, oftewel conversies. Daarnaast is een aparte zoekpagina ontwikkeld. Ben je opzoek naar een houtproduct van Foreco? Dan vind je die geheid op deze pagina!

Foreco

Snelle laadtijd

Om een snellere laadtijd voor de pagina’s te realiseren, voegen wij Javascript en CSS samen om het vervolgens asynchroon in te laden. Dit verhoogt de snelheid van de pagina’s. Een snelle laadtijd van de pagina’s in niet alleen gebruiksvriendelijk, het leidt uiteindelijk tot meer conversies. 

Natuurlijk is de website volledig responsive, waardoor de website via elk gewenst apparaat te bekijken is. Om ook de Duitse en Engelse klanten van dienst te zijn, is de website meertalig opgezet. Umbraco is uitermate geschikt voor het opzetten van een meertalige website.

Marketing automation

Met de website alleen houdt het niet op. Kwalitatief goede leads (aanvragen) zijn ook voor een bedrijf als Foreco van groot belang. Daarom hebben we samen Marketing automation van SharpSpring geïmplementeerd. Het doel? Jou als bezoeker voorzien van de meest relevante informatie op het juiste moment. Marketing automation maakt het mogelijk om – op een prettige manier – de juiste informatie op het juiste moment aan te bieden. Deze workflows richt je handmatig in en zijn vervolgens volledig automatisch.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen