Denka: een nieuwe website

Sinds 1932 biedt Denka vanuit business-to-business verschillende chemische oplossingen voor gewasbescherming, ongediertebestrijding en diergezondheidsproducten. Voor dit gerenommeerde internationale bedrijf in Nederland ontwikkelde Nedfinity een compleet nieuwe website.

Denka: een nieuwe website

Niet alleen de website zelf, ook de huisstijl heeft een modern jasje gekregen. Om het beeld van de organisatie nog verder te versterken, hebben we vanuit strategie en concept ook gekozen voor een fotosessie op locatie.

Diensten en producten in heldere structuur

Het business-to-business aanbod van Denka bestaat uit de componenten contract manufacturing en het private label, waarbij afnemers de mogelijkheid hebben de kwaliteitsproducten van Denka onder hun eigen naam aan te bieden.
Wens was om dit onderscheid ook zichtbaar op de website te maken. Dankzij de nieuwe duidelijke structuur en indeling zien bezoekers nu snel op welke plek die informatie te vinden is. Nedfinity heeft de website gebouwd vanuit open source content management systeem Umbraco. Dit cms is zo ingericht dat Denka ook zelf de inhoudelijke informatie op de website makkelijk beheert.

Versterkte contentbeleving

Naast het uitzetten van een duidelijke websitestructuur, heeft Nedfinity de huisstijl verder uitgediept. De blauwe kleur benadrukt het zakelijke karakter van Denka. Daarnaast is er meer ruimte voor de weergave in beeld van het bedrijf in Nederland. Op de locatie hebben we een fotosessie gehouden. Tijdens deze sessie zijn beelden uit de fabriek, uit het laboratorium en van de medewerkers vastgelegd. Zo krijgen bezoekers online een kijkje achter de schermen. Een maatwerkoplossing die bijdraagt aan versterkte content, de beeldbeleving van het merk en de professionele uitstraling van Denka.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen