De Systeemadviseurs in Umbraco 10

Advies geven op gebied van processen, finance en software, dat doen De Systeemadviseurs. Geen ‘alles-in-1-verhaal’ dat voor elke organisatie werkt, maar advies en implementatie op maat. Onafhankelijk, vertrouwd en altijd gericht op een optimaal bedrijfsresultaat. Wat begon als tijdelijke homepage, bouwde Nedfinity uit tot een complete website.

De Systeemadviseurs in Umbraco 10

Mooie elementen 

Eind vorig jaar kregen we de vraag een tijdelijke homepage neer te zetten voor De Systeemadviseurs. Het was tijd dat ze online gezien en gevonden gingen worden. In de maanden die volgden hebben we, in samenwerking met De Communicatiemakers (die zich onder andere richten op de identiteit, fotografie en content), een complete website gebouwd. Kleurrijk, modern, overzichtelijk. En uniek. De website bevat meerdere originele, speelse elementen. Zoals de A van het logo die blijft staan als je scrollt en het uitklapbare contactblokje rechtsbovenin. Deze call to action moet het voor bezoekers makkelijker maken om een strategische sessie met De Systeemadviseurs in te plannen.

De Systeemadviseurs 2
De Systeemadviseurs 3

Dynamisch opgebouwd

De gehele website is opgebouwd in Umbraco 10. Met een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Er kan makkelijk gespeeld worden met de indeling. Door niet elke pagina op precies dezelfde wijze in te richten en te spelen met de beschikbare onderdelen, krijgt de website een dynamische, moderne look. Dat zit ‘m ook in de bewegingen, bijvoorbeeld bij de knoppen en sliders en de gradiënt over de afbeeldingen. Al bij al een erg mooie site, passend bij de identiteit van De Systeemadviseurs. Wij zijn er trots op.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen