Make-over Avalon Grass

Avalon Grass is dé allround producent van kunstgrassen. Nationaal en internationaal. En dat al 30 jaar lang. Bij Avalon Grass kun je niet alleen terecht voor kunstgrassen met een natuurlijke uitstraling, maar ook voor kunstgrassen in allerlei kleuren. Voor ieder wat wils dus! De oude website was toe aan een renovatie en moderne touch. Hier zeggen wij natuurlijk geen nee tegen en dus gingen volop aan de gang.
Make-over Avalon Grass

Een gehele make-over

De oude website van Avalon Grass was toe aan een make-over. Wij hebben de huisstijl ietwat aangepast, met een lichtere kleur groen, die vooral gebruikt wordt voor de call to actions. Daarnaast is er veel wit gebruikt om het geheel er professioneel, modern en clean uit te laten zien. Avalon Grass is immers een business-to-business bedrijf. Niet alleen hebben wij de website gebouwd, maar ook hebben we de diverse iconen gemaakt. Deze iconen geven visueel weer met wat voor een type kunstgras je te maken hebt en welke functionaliteit het heeft. Icons zijn overal ter wereld te begrijpen en daardoor goed toepasbaar.

Avalon Grass 2
Avalon Grass 3

Een website voor zeven landen 

Avalon Grass verkoopt namelijk niet alleen in Nederland maar ook in zes andere landen. Voor al deze landen zijn er eigen varianten gemaakt. Ben je dus Spaans, dan kun je gemakkelijk in de menubalk klikken op de Spaanse vlag en heb je alle pagina’s in het Spaans. Ditzelfde geldt voor Italiaans, Portugees, Frans, Duits en Engels. De vertaler had er een flinke kluif aan. Maar het resultaat mag er zijn: een veelzijdige website, met veel foto’s en video’s om de diverse producten onder de aandacht te brengen, internationaal in gebruik en met een modern ontwerp. Avalon Grass kan er weer jaren tegenaan.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen