Stage: Social Media en Contentmarketing

Fulltime / Parttime 32 - 40 uur · Nedfinity Zwolle

Stage: Social Media en Contentmarketing

Ben jij goed met woorden, taal, beeld en ontwerp? En ben jij, als kers op de taart, ook nog eens super geïnteresseerd in het analyseren van verbetermogelijkheden? Dan willen wij jou graag verwelkomen in team marketing!

Nedfinity is het Digital Agency dat klanten helpt bij strategie, ontwerp en ontwikkeling van websites, webshops en applicaties. Zo ondersteunen we onze klanten om hun online resultaat te verbeteren.

Wie ben jij

Jij hebt een hbo-mentaliteit en volgt een opleiding in de richting van communicatie, marketing, media of creative business. Jouw Nederlands schrijven en spreken is op topniveau. Jij bent assertief, leergierig en steekt graag je handen uit de mouwen. Ook houd je van gezelligheid, want de vrijdagmiddagborrel (en donderdagmiddagborrel) is geen onbekend begrip binnen Nedfinity.

Invulling van jouw stage

Jij zal je grotendeels gaan richten op het schrijven en creëren van content, voor zowel websites als op social media. Denk bij websites aan het schrijven van blogs, informatiepagina’s en klantcases. Met jouw analytische blik weet jij deze pagina’s te optimaliseren met behulp van onze SEO-tools.

Wat wij bieden

  • Veel ruimte voor persoonlijke groei
  • Informele werksfeer met ambitieuze en betrokken, maar ook kritische collega’s
  • Een stagevergoeding van € 300,- per maand
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • Flexibele werktijden
  • Een kantoor dat vanuit het openbaar vervoer goed te bereiken is
  • De leukste teamuitjes

Interesse? Kom in contact!

Lijkt het je leuk om jouw stage Social Media & Contentmarketing bij Nedfinity Digital Agency te doen? Heb je er zin in om deel uit te maken van een enthousiast team en zo ervaring op te doen met uitdagende projecten? Stuur je CV en motivatie dan naar [email protected]

Delen
Naar boven scrollen