Stage online marketing

Ben jij op zoek naar een leuke stage plaats online marketing? Volg je een HBO opleiding met een raakvlak op het gebied van online marketing, wil je graag resultaat boeken én in een leuk team leren en werken? Dan komen we graag met je in contact!

Er zijn weer stageplaatsen beschikbaar

Nedfinity is een full-service internetbureau dat klanten helpt bij strategie, ontwerp, ontwikkeling van websites, webshops en applicaties en klanten helpt hun online resultaat te verbeteren.

Hoe kunnen we samen invulling geven aan jouw stage?

Dat bepalen jij en Nedfinity in overleg, jouw interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. We kunnen je betrekken en begeleiden bij onderdelen als:

  • analyseren hoe we online marketing voor iedere specifieke situatie optimaal kunnen inzetten 
  • het schrijven van blogs en content die SEO is geoptimaliseerd
  • het inzetten van Social Media (campagnes)
  • het inzetten van marketing automation

Hoe we jou helpen ontwikkelen?

Je werkt in een team waar het resultaat van onze klanten onze drijfveer is. Per klant kijken wat de beste opties zijn om een zo goed mogelijk resultaat te behalen dat ook loont. Jezelf verdiepen in de onderneming en de branche van de klant is de basis en erg leuk om te doen. We brengen je zowel praktische kennis bij én we betrekken je bij het formuleren van online marketing strategieën.

De sfeer

We hebben een prettige open werksfeer waarbij we het belangrijk vinden dat je jezelf kan laten zien en ontdekt wat je leuk vindt om te doen. We zijn nuchter, ambitieus en we houden van sfeerverhogende humor. 

Meer weten?

Spreekt bovenstaand je aan en lijkt Nedfinity in Zwolle jou een goede plek om invulling te geven aan je stage? Stuur dan een berichtje en je studie- werk ervaring aan [email protected].