Wij bouwen maatwerk oplossingen voor Shopify

Soms ben je op zoek naar een Shopify functionaliteit die nog niet bestaat of een technische koppeling tussen Shopify en een ander systeem. Een online oplossing die perfect bij jouw bedrijf past. Of een systeem dat alle gewenste functies in zich heeft. Bestaat deze oplossing nog niet? Onze Shopify experts helpen je graag verder met de ontwikkeling hier van.

Daarnaast ontwikkelen wij gepersonaliseerde online winkels die bezoekers omzetten in klanten, gebruikmakend van de kracht van Shopify. We bouwen jouw webshop volgens de laatste SEO richtlijnen. En zorgen er voor dat deze supersnel en schaalbaar is opgezet voor alle devices.

Koppeling tussen andere systemen

Maatwerk komt vaak om de hoek kijken wanneer er een vertaling moet worden gedaan tussen online en offline. Overweeg je om een boekingssysteem te koppelen aan je webshop? Of koppel je de webshop aan een payment provider? Bij Nedfinity koppelen we bestaande systemen aan nieuwe technieken. En dat betekent meer online mogelijkheden voor jouw organisatie.

Shopify headless

Wil je de voordelen gebruiken van de back office van Shopify, maar liever een compleet op maat gemaakte voorkant? Zodat jouw webshop helemaal voldoet aan de laatste SEO eisen en of andere functionaliteit? Ook dan ben je bij Nedfinity aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder met een volledig op maat gemaakte Headless e-commerce oplossing.

Verder praten?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8348
[email protected]

 

X
X