www.spoar.nl
Website

Spoar

Werkdruk kan veel impact hebben op jou als ondernemer. Soms ben je de weg even kwijt en kan je wel een duwtje in de rug gebruiken. Met begeleiding en trainingen helpen de experts van Spoar je om te groeien. Als mens, professional én als team.

Countus - het moederbedrijf van Spoar - is al een poosje vaste klant bij Nedfinity. Hun wens was om de oude website van Spoar in een geheel nieuw jasje te steken. Samen met De Communicatiemakers heeft Nedfinity deze wens kunnen realiseren.

Werkzaamheden:
Development
Deel dit project

Interactie

Het design is ingestoken vanuit een frisse, nieuwe invalshoek. Hierbij is een nieuw kleurenpalet toegepast en werd nagedacht over interactieve elementen. Spoar wilde van een statig naar een interactief design toe om zo bezoekers van de website langer vast te kunnen houden.

Nedfinity heeft de website opgezet vanuit Umbraco. Er zijn op de site veel knoppen toegevoegd om actie vanuit de gebruikers te bevorderen. 

Interactie

Persoonlijke touch

Het gezicht achter een bedrijf is erg belangrijk. Door deze duidelijk op de website naar voren te laten komen oogt het persoonlijker. De experts van Spoar staan daarom ook prominent op de website weergegeven. Om de gebruiker betrokken te houden is op elke pagina een mogelijkheid tot het inschrijven voor de nieuwsbrief toegevoegd.

Met de nieuwe informatieve website hoopt Spoar nog veel bedrijven en ondernemers professionele begeleiding aan te kunnen bieden.

Persoonlijke touch