www.neolac.nl
Website & Webshop SEO

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Nedfinity mocht voor Neolac het nieuwe ontwerp maken en die realiseren in het CMS Umbraco. Een CMS dat goed aansluit bij Neolac, omdat ze hiermee de website zelf makkelijk kunnen aanpassen en bedienen.

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Development
SEO Migratie
Deel dit project

Vriendelijk design

Bij Nedfinity pakten we de koe bij de hoorns en begonnen we met het nieuwe ontwerp van de homepage. Dankzij de flexibiliteit van Umbraco konden we hier alle kanten mee op. In het nieuwe ontwerp hebben we naar voren laten komen waar Neolac voor staat: liefde voor kind en natuur. Dit komt terug in de speelse icoontjes en de groene kleur. 

Vanwege de bekendheid van Neolac flesvoeding in het buitenland is de website ook in het Engels opgezet. Ook meertaligheid is in Umbraco gemakkelijk te realiseren. 

Vriendelijk design

Biologisch uitgangspunt

Alle producten van Neolac zijn biologisch. Een belangrijk uitgangspunt voor Neolac, dat ook graag aan anderen laat zien waarom biologisch een verstandige keuze is. Hiervoor hebben we een duidelijk overzicht gecreëerd, dat vertelt wat de voordelen van biologische flesvoeding zijn.

Verder vertelt het overzicht hoe de biologische melk wordt gemaakt en waar het precies uit bestaat. Transparantie dus, wat er mede voor heeft gezorgd dat de melk over de hele wereld hoog staat aangeschreven.

 

Biologisch uitgangspunt

Responsive ontwerp

De Neolac website is responsive gebouwd waardoor de website op vrijwel alle devices perfect functioneert. De bezoekers van de Neolac website bestaan (net zoals bij de meeste websites) voor een groot deel uit mobiele bezoekers. Belangrijk dus dat de website ook op mobiel goed functioneert, zodat deze gebruikers/klanten niet worden misgelopen.

Responsive ontwerp