Website Wagenplan

Waar kun je het goedkoopst tanken? Waar kan ik onderhoudswerkzaamheden aan mijn auto laten uitvoeren? Ontdek het op de nieuwe website van WagenPlan. Een innovatieve speler op de leasemarkt.

Website Wagenplan

Leasen bij WagenPlan

Doordacht, duurzaam én voordelig rijden. Om dat verhaal over te brengen is de website voorzien van een aantal speciale modules, zoals:

  • FAQ
  • Evenementen
  • Acties
  • Nieuws
  • Team
  • Referenties

En er is meer! Dankzij de speciale functies Drive Direct, Prive Lease, Goedkoop Tanken en Service Track ontdekken de bezoekers veel waardevolle informatie. Drive Direct biedt een overzicht met zoekfilter van gebruikte auto's die te leasen zijn. Selecteer je favoriete auto, vul het aanvraagformulier in en je ontvangt z.s.m. een offerte. Onder Privé Lease staan alle nieuwe auto's. Via de zoekfilters kunnen bezoekers hun zoekvraag specificeren en wordt het aanbod met het prijsoverzicht automatisch aangepast.

Goedkoop Tanken

Weten waar je het goedkoopst kunt tanken? Dat kan via de speciale Goedkoop Tanken-module. De bezoeker selecteert een brandstoftype en geeft een postcode op. Het systeem toont vervolgens een overzicht van tankstations in de buurt, inclusief de actuele brandstofprijzen. Deze data is gekoppeld aan een webservice. Zo weten bezoekers altijd waar ze het goedkoopst uit zijn. Handig!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen