Website Kruitbosch

Als totaalleverancier heeft Kruitbosch naast een breed aanbod in onderdelen en accessoires, een aantal fietsmerken onder zijn hoede. Onder andere Cortina, waarvoor wij ook de website hebben ontwikkeld. Nu was het tijd voor een nieuwe website voor Kruitbosch zelf! 

Bekijk website

Website Kruitbosch

Responsive

De vorige website van Kruitbosch was niet responsive. Eén van de redenen om met een nieuwe website aan de slag te gaan. Deze is volledige responsive: op elk scherm is de website dus optimaal leesbaar. Een must. Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor zoekmachines zoals Google. Websites die mobielvriendelijke zijn, scoren namelijk hoger.

Meertaligheid

Om ook de internationale markt goed te kunnen bedienen, is de website opgezet in 3 talen: Nederlands, Engels en Duits. De website is in elke taal precies hetzelfde, alleen de teksten zijn geschreven in de desgewenste taal. Handig als je internationaal opereert.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen