Potentiality

Die oh zo vervelende werksleur, je kent het vast wel. Dagen aan een stuk keihard werken en voor wat? Je herkent jezelf bijna niet meer. Keer terug naar de basis en leer jezelf opnieuw kennen. Potentiality biedt trainingen aan voor persoonlijke groei en ontwikkeling zodat jij een gelukkiger, effectiever en succesvoller leven krijgt.

Potentiality

Het bedrijf is een metamorfose ondergaan. De programma’s zijn onder de loep genomen. Ze zijn vernieuwend, verrassend en van topkwaliteit. Iets wat natuurlijk moest worden uitgelicht op de website. Zo transformeerde Nedfinity de voorheen statige website naar iets inspirerends en energieks!

Energiek

Het krijgen van energie. Dat is een belangrijke belofte die Potentiality aan haar klanten doet. Op de website willen ze de klanten dan ook triggeren met interactieve elementen en opvallende afbeeldingen. Ook zijn de beschikbare programma’s duidelijk uitgelicht op zowel de homepagina als de overkoepelende ‘programma’ pagina’s.

Onze developers hebben de website opgezet vanuit Umbraco. Door de veelzijdigheid van het CMS hebben we gave elementen kunnen realiseren. Zo bewegen de afbeelding op de homepage als je scrollt en ook de afbeeldingen op de ‘over ons’ pagina wisselen zich af. Ondanks het gebruik van veel afbeeldingen is het wel gelukt om de snelheid van de website optimaal te houden waardoor bezoekers niet snel zullen afhaken.

Kom in actie!

Via kleur en beeld brengt het bedrijf haar enthousiasme over op de bezoeker. De insteek vanuit Potentiality was om de klant echt mee te nemen aan de hand, door de website heen. Dit houdt in dat de gebruiker niet eindeloos door moet hoeven te klikken op de website. Door op vrijwel elke pagina een Call to Action te verwerken kan de klant makkelijk en snel contact opnemen met het bedrijf. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen