Omnilabel

Op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels, die vind je bij Omnilabel. Deze zelfstandige gespecialiseerde drukkerij uit Dalfsen levert hun unieke producten al ruim 25 jaar. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

 

 

Omnilabel

Vernieuwde huisstijl als basis voor redesign

De vernieuwde huisstijl van Omnilabel vormt de basis van het ontwerp van de website. Zo maakten we vanuit de nieuwe elementen een bijpassend ontwerp voor de website, zodat de nieuwe kleuren en het logo ook online helemaal tot hun recht komen. Voor de afbeeldingen hebben we gekozen voor het gebruik van mock ups. Aan stockfoto’s van producten zijn eigen labels en etiketten toegevoegd. Zo is visueel zichtbaar hoe de producten van Omnilabel in de praktijk op eigen wijze toegepast kunnen worden.

 

Technische update

Een gedateerde website presteert meestal minder goed, bijvoorbeeld als het gaat om laadtijden en vindbaarheid. Hoogste tijd voor een technische update van de website van Omnilabel. Deze vernieuwde website van Omnilabel is gemaakt in Umbraco 9. Daarmee is de techniek weer helemaal op orde en heeft Omnilabel toegang tot een onderhoudsvriendelijk CMS, waar makkelijk aanpassingen gedaan kunnen worden.

Ook aan de slag met jouw gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website?

Delen

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Countus

Ondernemers laten doen waar ze goed in zijn, dat is waar Countus Accountants voor staat. Ondernemers weer laten ondernemen en laten doen waar ze goed in zijn.

Naar boven scrollen