De Hofbar

Voor het programma De Hofbar hebben wij de nieuwe website ontwikkeld.

De Hofbar

Binnen de huidige website die al iets eerder online ging hebben we nu de site van het programma van Rutger Castricum, De Hofbar ontwikkeld.

Discussieer online mee

Voor de website maakten we een pagina met een overzichtelijk programma aanbod en de mogelijkheid om online mee te discussiëren.

Style of steil?

We creëerden een nieuwe steil voor de Hofbar pagina, het nieuwe programma van Rutger Castricum. En pasten de stylesheet zo aan dat de nieuwe pagina van de hofbar een eigen look en feel kreeg.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen