Countus

Ondernemers laten doen waar ze goed in zijn, dat is waar Countus Accountants voor staat. Ondernemers weer laten ondernemen en laten doen waar ze goed in zijn. 

Countus

Wij mochten onze expertise voor Countus inzetten voor hun nieuwe website.  e website is gerealiseerd in Umbraco en gebruiksvriendelijk ingericht zodat alle webredacteuren van Countus gemakkelijk in het cms kunnen werken. En natuurlijk met een doordachte SEO Migratie. 

 

Nieuwe huisstijl & website

Bij het website project is de nieuwe huisstijl van Countus geïmplementeerd. Een frisse toegankelijke stijl met de nieuwe pay-off: daar reken je op.

Een van de grote voordelen van Umbraco is dat je op een efficiënte manier een volledig eigen grafische vormgeving kan realiseren in combinatie met de gewenste functionaliteit binnen de website. De basis van voor goede gebruikerservaring.

Op basis van de briefing zijn we gestart met wireframes om te bepalen wat je op de pagina’s wil laten zien. De vervolgstap is het maken van de grafische vormgeving. 

Snel vinden wat je zoekt

Snel vinden wat je zoekt

Op basis van data analyse is de menu-indeling bepaald. Waar zoeken de doelgroepen van Countus op en welke zoekwoorden en terminologie wordt er gebruikt. Daarnaast is middels de zoekfunctie snel de informatie te vinden die je zoekt. Bij artikelen zijn verwijzingen gemaakt naar relevante aanverwante artikelen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

 

Nieuwe overzichtelijke website voor QVOX

QVOX helpt je met kwalitatieve certificering op het gebied van arbo & veiligheid, kwaliteit, informatiebeveiliging en milieu & duurzaamheid. Nedfinity realiseerde de umbraco website, met duidelijke structuur, heldere informatie indeling en ruimte voor cases en opdrachtgevers.

GGD Noord- & Oost-Gelderland

Als GGD organisatie wil je informatie eenvoudig en snel voor je doelgroepen kunnen ontsluiten. Of het nu gaat om een reisvaccinatie, soa-testen of een mazelenuitbraak; inwoners van het GGD werkgebied Noord- en Oost-Gelderland moeten snel objectieve en juiste informatie kunnen vinden. Laat een goede website daar nou een uitstekend medium voor zijn.

NIJL Aircraftdocking

NIJL Aircraftdocking is een prominente producent en leverancier van dockingsystemen voor passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen. Vliegtuigmaatschappijen en onderhoudsbedrijven wereldwijd maken gebruik van hun dockingsystemen én andere equipment voor vliegtuigonderhoud.