Websites Cases

Wat Nedfinity voor haar klanten heeft gerealiseerd, geeft je vaak een goede indruk van de mogelijkheden die wij jou bieden voor het behalen van jouw (online) doelstellingen. In ons portfolio vind je een greep van de projecten die we voor klanten hebben verzorgd.

Nieuwe overzichtelijke website voor QVOX

QVOX helpt je met kwalitatieve certificering op het gebied van arbo & veiligheid, kwaliteit, informatiebeveiliging en milieu & duurzaamheid. Nedfinity realiseerde de umbraco website, met duidelijke structuur, heldere informatie indeling en ruimte voor cases en opdrachtgevers.

GGD Noord- & Oost-Gelderland

Als GGD organisatie wil je informatie eenvoudig en snel voor je doelgroepen kunnen ontsluiten. Of het nu gaat om een reisvaccinatie, soa-testen of een mazelenuitbraak; inwoners van het GGD werkgebied Noord- en Oost-Gelderland moeten snel objectieve en juiste informatie kunnen vinden. Laat een goede website daar nou een uitstekend medium voor zijn.

NIJL Aircraftdocking

NIJL Aircraftdocking is een prominente producent en leverancier van dockingsystemen voor passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen. Vliegtuigmaatschappijen en onderhoudsbedrijven wereldwijd maken gebruik van hun dockingsystemen én andere equipment voor vliegtuigonderhoud.

Foreco, innovatief in hout

Van een klein familiebedrijf uit 1983 uitgroeien naar een vooraanstaande speler in de houtsector, met 100 vaste medewerkers in dienst en veel mooie projecten op naam, dat is Foreco.

Tembo: digital redesign

Het Nederlandse Tembo is al sinds 1912 een internationale speler op de markt van product- en machine-ontwikkeling. Kenmerkend is hun innovatieve aanpak voor duurzame productie-oplossingen, zoals biologisch afbreekbare papieren rietjes en micro-assemblage van producten met precisie-onderdelen.

Denka: een nieuwe website

Dit is Denka, gerenommeerd internationaal bedrijf als het gaat om chemische oplossingen voor gewasbescherming, ongediertebestrijding en diergezondheidsproducten. Nedfinity ontwikkelde de nieuwe website voor Denka.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

Crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl

Als oudste en grootste crowdfunding platform van Nederland is het belangrijk dat je professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Een belangrijk aandachtspunt dus wanneer je een nieuwe website bouwt! Voor Geldvoorelkaar.nl hebben wij een geheel nieuwe uitstraling gerealiseerd en de website voorzien van het nodige maatwerk.

Regionale kenniswerkplaats

Een online omgeving voor al het nieuws, lopende initiatieven en onderzoeken uit de gezondheidszorg in Noord- en Oost-Gelderland voor zorgprofessionals uit de regio, dat is sinds maart 2021 regionalekenniswerkplaats.nl. De vraag hiernaar werd vanuit academische werkplaats AGORA, de Regionale Kenniswerkplaats Jeugd Samen Doen&Leren en het Evaluatiebureau Publieke Gezondheid gesteld. Drie organisaties die onderdeel uitmaken van GGD Noord- en Oost-Gelderland.