Williams Cocktails

Wat krijg je als een restaurant krachten bundelt met een tevreden Nedfinity-klant? Een mooi nieuw e-commerce concept! Met Williams Cocktails regel je een feestje in je eigen huis met stijlvolle verfijnde cocktails die niet kunnen mislukken. Het concept is ontstaan vanuit een samenwerking tussen het Rotterdamse Williams Canteen en Nedfinity-klant Blikkenshop. Als digital partner realiseerde Nedfinity de maatwerk webshop in Shopify.

Williams Cocktails

Genieten op elk moment, genieten van elk moment

Tijdens de lockdown zocht Williams Canteen naar andere opties om hun gasten toch te verblijden met hun dienstverlening. Een feestelijke cocktailbeleving voor thuis werd de oplossing. Voor jezelf of om anderen mee te verrassen. En bij Blikkenshop vonden ze de verpakking die aansloot bij dit idee.

'We can it, so you can drink it and everyone can enjoy it'

Hoe het werkt, is heel eenvoudig: je maakt jouw persoonlijke samenstelling van 6, 8 of 12 cocktailblikken. Deze worden bezorgd op een adres naar keuze. De cocktails zijn ready to serve, maar ook langer houdbaar, dus te gebruiken op elk eigen moment.

Features op maat

Op basis van de aangeleverde huisstijl koos Nedfinity een bijpassend thema in Shopify. Vervolgens hebben we de digitale vertaalslag en styling doorgevoerd. De webshop heeft een koppeling met Instagram. En gezien de aard van het product hebben we een 18+-verificatie toegevoegd. Een geslaagd project door de manier van samenwerken, de korte lijntjes en de persoonlijke touch.

Ook jouw webshop bij Nedfinity laten maken? 

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen